Facebook

Profi duguláselhárítás, Székesfehérvár, és Fejér megye! 

duguláselhárítás non stop

Duguláselhárítás non stop: a használattól a javíttatásig

A duguláselhárítás non stop olyan szolgáltatás, amit igénybe vehet, ha szeretne minél előbb túlesni a javíttatáson.

Óvja a csöveket a napi használat során!

A dugulás többnyire nem egyik pillanatról a másikra alakul ki. Fokozatosan növekszik a lerakódás, ami végül egyre eredményesebben akadályozza meg a víz útjának akadálytalan áramlását. A megfelelő óvintézkedések nélkül már csak a vízvezetékszerelő kezében állnak helyre a folyóügyek.

A vízvezetékrendszer és a szaniterek, a konyhai berendezésekkel együtt ki vannak téve a folyamatos amortizációnak. A csövekben nem csak tiszta víz zubog, a lefolyókba közel sem csak a csapvíz érkezik. A nap rutin elvégzése során különböző anyagokkal, kemikáliákkal kerül kapcsolatba a vízvezeték rendszer.

A mosogatószerek, olajok, kozmetikai szerek, ételmaradék, hajszálak és még ki tudja micsoda nem jutnak el nyom nélkül a vízvezeték végéig. A csövekben szépen lassan elakadnak, réteget képeznek és egyre szűkítik annak a keresztmetszetét. A kezdődő dugulásra utaló jelek a nehezebben leengedhető víz vagy éppen a bugyborékolás.

Figyeljen és cselekedjen időben!

Az odafigyelés és a rendszeres karbantartás mellett is előfordulhat, hogy végül a víz megakad. Mi a teendő? A pumpa még egy időre kihúzhatja a csávából, de a végén már csak a szerelő és a felszerelése fogja megmenteni a helyzetet.

A kialakult dugulás már önmagában egy vészhelyzetet jelent, de a további halogatás csak fokozza a csövek rossz állapotát. Az azonnali cselekvés képes minimalizálni a károkat és megkíméli a tulajdonost attól, hogy szembenézzen a költségesebb és komolyabb következményekkel.

A non stop duguláselhárításra tehát ne sajnálja az időt és a költségeket, mert azonnali segítséget jelent a csöveknek és a vizesblokkoknak. A napokig kerülgetett dugulás nemcsak idegőrlő tud lenni, de tovább amortizálja a csöveket és az eltömődést is fokozhatja. Kímélje meg magát az egyébként is meglévő, további kellemetlenségektől és kérjen profi segítséget szakembertől szaniterhez vagy lefolyóhoz!

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email:
Blogger
Youtube
Twitter
Tweets by albadugulas1