Ez az oldal cookie-kat használ, hogy javítsa a felhasználói élményt. Fogadja el a cookie-kat, hogy ön is megfelelelő élménnyel böngészhesse oldalunkat.
Facebook

Profi duguláselhárítás, Székesfehérvár, és Fejér megye! 

womás csatornatisztítás

Womás csatornatisztítás a víz erejével

womás csatornatisztítás bontás nélkül éri el a célját. A csapatunk megkíméli Önt a bonyolult kivitelezéstől, de megszabadítja a dugulástól!

A vízvezetékek hibáinak szerelését nem mindig lehet gyorsan vagy egyszerűen véghez vinni. Akik szerelőt hívnak egy duguláshoz, csőtöréshez, remélik, hogy olcsón és bontás nélkül tudják megúszni a probléma elhárítását. Ez csak akkor lehetséges, ha a szerelő birtokában van azoknak az eszközöknek, amikkel a bontás már felesleges feladat. A womás csatornatisztítás is a falbontás elkerülését célozza meg.

womás csatornatisztításhoz egy olyan berendezést használnak, ami a nyomás erejével tudja a dugulást kimozdítani a helyéről. A nyomás nagysága fokozható, ennek köszönhetően a womás csatornatisztításról el lehet mondani, hogy bármilyen makacs duguláshoz lehet alkalmazni, méghozzá sikeresen. A víznyomás nem csupán a felhalmozódott és megrekedt dugót tünteti el, de arra is jó, hogy tisztítsa a csövek belső falát a lerakódott szennyeződésektől. A zsír, a vízkő, az üledék sem marad meg, bármilyen makacsul ragaszkodik is a helyéhez.

womás csatornatisztításhoz tervezett berendezés teljesítményét mutatja, hogy akár az ezer bar nyomásra is képes. Természetesen általában ekkora erő felesleges a duguláselhárításhoz, a tapasztalatok alapján bőven elég szokott lenni a maximum százötven bar is. Amellett, hogy nincs panasz a hatékonyságára, a womás csatornatisztítás biztonságosan alkalmazható, megfizethető, káros anyagok nélkül működik. Különböző ingatlan típusok vizesblokkjainak, vízvezeték csöveinek tisztítására ajánljuk.

A duguláselhárításban nem ismerünk semmilyen kompromisszumot, ezért is tudjuk azt állítani, hogy velünk jár a legjobban minden ügyfél. Önnek sem kell több időt szánnia arra, hogy megtalálja a szakmailag legmeggyőzőbb szerelőt, mert mi kézbe vesszük a dolgokat. Hívjon minket bármikor, ha meglepte a dugulás vagy hosszabb ideje próbál megszabadulni tőle, sikertelenül! A megadott elérhetőségeinken tud kapcsolatba lépni velünk, ha vízvezeték szerelésről, duguláselhárításról van szó.

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email:
Blogger
Youtube
Twitter
Tweets by albadugulas1