Ez az oldal cookie-kat használ, hogy javítsa a felhasználói élményt. Fogadja el a cookie-kat, hogy ön is megfelelelő élménnyel böngészhesse oldalunkat.
Facebook

Profi duguláselhárítás, Székesfehérvár, és Fejér megye! 

kamerás csővizsgálat

Mire jó a kamerás csővizsgálat?

A vízvezeték csöveinek belsejében zajló dolgokról a kamerás csővizsgálat tud tisztább és részletesebb képet adni. Tekintsünk a csövek mélyére!

Korábban vésővel, kalapáccsal és rengeteg törmelékkel járt, ha a vízvezeték állapotát akarták feltárni a szakemberek. Erre ma már nincs feltétlenül szükség, helyette elegendő egy kis kamerát a csőbe juttatni, ami megmutatja, hogy hol és mit kell javítani, elvégezni ahhoz, hogy ismét kifogástalanul funkcionáljon a vízvezetékrendszer egésze.

A kamerás csővizsgálathoz maga a készülék kell, ami egy világítással kiegészített kamerafejből, hosszú kábelből és a monitorból áll. A kamerát be kell vezetni a megvizsgálni kívánt csőszakaszba, ahová a kábellel ellenőrizhető mélységben lehet beengedni. A pontos helyszínmeghatározás hatással van a további teendőkre és költségekre.

A kamerás csővizsgálat támogatja az alacsonyabb költséggel járó javítást, de abban is szerepe van, hogy a jövőben kialakuló hibákat megelőzze. Így az ügyfél további költségektől mentesül, amiket a vízvezeték javíttatására kellene költenie. Érdemes a javítás mellett ellenőrzéshez, karbantartáshoz is igénybe venni ennek a módszernek a nyilvánvaló előnyeit.

A kamerás csővizsgálat nem csupán egy meglévő dugulás vagy csőrepedés, csőtörés diagnosztizálásához alkalmazható. A csőrendszer kanyarulatai, fordulói, a csövek lejtése, alakja feltérképezhető. A kamera előtt semmi nem marad rejtve, a monitorról pedig leolvasható minden lényeges információ a szakember számára.

A kamerás csővizsgálatot ki szokták egészíteni womázással is, ha indokolt. A magasnyomású mosással a szennyeződések eltávolíthatóak és nem akadályozzák a kamera munkáját.

A dugulás és a csőtörés is olyan következmények, amik a vízvezeték állapotáról és a használatának módjáról mesélnek. Ahol bármelyik is kialakul, ott nincs helye késlekedésnek. Az azonnali intézkedés tudja a legjobban megóvni a csöveket és a teljes rendszert a további károsodástól. Ebben tudunk segíteni az ügyfeleknek. Minden tapasztalatunkkal és korszerű felszerelésünkkel segítjük a hibaelhárítást.

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email:
Blogger
Youtube
Twitter
Tweets by albadugulas1