Ez az oldal cookie-kat használ, hogy javítsa a felhasználói élményt. Fogadja el a cookie-kat, hogy ön is megfelelelő élménnyel böngészhesse oldalunkat.
Facebook

Profi duguláselhárítás, Székesfehérvár, és Fejér megye! 

duguláselhárítás

Gyanús jeleket észlel? A duguláselhárítás nem várhat!

Megakadt, nem folyik le, használhatatlan? A duguláselhárítás segít a legkétségbeejtőbb helyzeten is. Kérje szakembereink hatékony segítségét!

Amikor a duguláselhárítás megrendeléséig jutott egy ügyfél, az már a végső fázist jelenti. Ott már semmi nem segít, csak a professzionális hibaelhárítás, a vizesblokkban pedig a legrosszabb állapotok alakultak ki. Soha nem jelent jót, ha idáig jut egy vizesblokkban a helyzet.

Kezdjük az elején! A dugulásnak megvannak a maga jelei, amik árulkodnak arról, hogy miért nem működik rendesen a mosogató vagy a wc. Ezek lehetnek hallható és látható jelek is. A kezdeti jelek esetén már illik gyanakodni, hogy baj van a csövekben. Ha ilyenkor már szakembert hív, még meg lehet akadályozni a dugulás eldurvulását. Azonban, ha figyelmen kívül hagyja a dugulás tüneteit, az eltömődést okozó lerakódás tovább terebélyesedik és a duguláselhárítás komplikáltabb és drágább művelet lehet.

A lassan lefelé csordogáló víz, a bugyborékoló lefolyó, a vizesblokkban terjengő csatornaszag mind intő jelek. Fürdésnél csak fokozatosan lehet leengedni a vizet, mert a padlóösszefolyón azonnal felbugyog a lefolyó fürdővíz. Valami nincs rendben a csövekben. Rosszabb a helyzet, ha nyugtalanító hangok is társulnak a víz leengedéséhez. A bűz és a hangok oka a dugulás helyén kialakult eltömődés, ami bomlik, akadályozza a víz útját és ellenáll a folyadéknak. 

Kevésbé ismert és egyben félrevezető jele lehet még egy dugulásnak a nedvesedő fal is. Ez a sérült csövekre is utal, amit okozhat egy elmérgesedett dugulás is. Ugyanígy utalhat dugulásra, ha használat közben a mosogatógép visszajuttatja a vizet a mosogatóba. Ezek a beltéri dugulásra utaló tünetek.

A dugulást okozó lerakódás sok minden lehet, az összetétele, mérete is hatással van arra, hogy a duguláselhárítás milyen eszközöket követel meg. Ne féljen segítséget kérni, ha úgy tapasztalja, hogy a vizesblokkban felborult az egyensúly! Forduljon hozzánk és mi szakszerűen elhárítjuk a problémát, korrekt áron elvégezzük a duguláselhárítást!

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email:
Blogger
Youtube
Twitter
Tweets by albadugulas1