Ez az oldal cookie-kat használ, hogy javítsa a felhasználói élményt. Fogadja el a cookie-kat, hogy ön is megfelelelő élménnyel böngészhesse oldalunkat.
Facebook

Profi duguláselhárítás, Székesfehérvár, és Fejér megye! 

duguláselhárítás árak

Duguláselhárítás árak: a zuhanytálcát is korrekt áron javítjuk

Garantáltan megfizethető duguláselhárítás árakkal és magas hatékonysággal dolgozunk. A zuhany sem fog ki rajtunk.

A fürdőszoba ismét komfortos lesz, ha minket hív! Ne adja meg magát a dugulásnak a fürdőben sem!

A fürdőszoba kétségtelenül az egyik legkritikusabb helyszíne egy ingatlannak, ha a dugulás felüti a fejét. Olyan szaniterek sorakoznak egy fürdőben, amiknek a mindennapos használatát nem vagy csak nagyon nehezen lehet nélkülözni. A wc mellett a zuhanykabin is olyan szaniter, amihez sürgősen szakembert kell hívni.

A zuhanytálca megtelik, de nem folyik le

A zuhanytálcák nem egyformák. Vannak olyan típusok, ahol szűrőt lehet használni a hajszálak összegyűjtésére és olyanok is, amikben ilyesmire nincs lehetőség. Az utóbbiaknál borítékolható dugulás. A hajszálak nem az egyetlenek, amit egy zuhanytálca lefolyó el tud nyelni. A túl sok kozmetikai termék, hab, a túl kemény víz is vezethet oda, hogy a víz egyszer csak nem akar eltűnni a tálcából. Ezután a zuhanykabin gyakorlatilag használhatatlanná válik, hiszen nagyon gyorsan megtelik vízzel, ami túl lassan vagy egyáltalán nem folyik le.

A zuhanyzó lefolyójának kidugításával különösen vigyázni kell. A zuhanyzó típusától függően a csövek gyengébbek lehetnek, ami miatt könnyebben is meg tudnak sérülni. Egy laikus ráadásul nem tudja megállapítani, hogy pontosan mi és hol okozza a dugulást. Előfordulhat, hogy bontásra is szükség van és az már jóval többről szól, mint egy kis pumpálás. Ha nem segít a forró vizes átmosás, jobban teszi, ha szakember számát hívja.

Bármilyen dugulás is keseríti meg a hétköznapjait, nem kell engednie neki! Ahelyett, hogy átmeneti vagy fél sikerekkel járó harcot vív házi módszerekkel a dugulás ellen, inkább engedjen szakembert az otthonába! Lépjen kapcsolatba a csapatunkkal, ha azonnali duguláselhárításra van szüksége!

Az árainkat a honlapon megtalálja, a pontos és végleges összeg a helyszínen felmért állapotok alapján születik meg. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén. 

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email:
Blogger
Youtube
Twitter
Tweets by albadugulas1