Ez az oldal cookie-kat használ, hogy javítsa a felhasználói élményt. Fogadja el a cookie-kat, hogy ön is megfelelelő élménnyel böngészhesse oldalunkat.
Facebook

Profi duguláselhárítás, Székesfehérvár, és Fejér megye! 

duguláselhárítás gyors szolgálat

A duguláselhárítás gyors szolgálat megelőzi a nagyobb bajt

A kellemetlen élménynek vége, ha a duguláselhárítás gyors szolgálathoz fordul. A halogatás veszélyeivel jobb minél előbb leszámolni.

A dugulás nem finomkodik, bármelyik mosdókagylót, vécét vagy kádat és lefolyót az uralma alá hajtja, ha ideális feltételeket biztosítanak hozzá. A hajszálak, a vegyszerek, kozmetikai szerek lefolyóba engedése, fültisztító pálcikák vagy törlőkendők egy idő után már nem mennek sehova, dugulást előidéző gócot alkotnak a víz útjában. Sajnos a legnagyobb óvatosság mellett is eldugulhat a lefolyó, a szaniter.

A dugulás gyakran csak átmeneti, de megesik, hogy komoly problémává növi ki magát. Sokan úgy gondolják, hogy néhány házi praktikával meg tudják oldani az egyre sürgősebbé váló problémát, de sajnos az esetek nagy részében bebizonyosodik, hogy a remény hiú volt. A sikertelenség mellett ráadásul súlyos következményeket is vonhat maga után, ha valaki meggondolatlanul vág bele a duguláselhárításba.

Mivel jár a dugulás, milyen veszélye van a vizesblokkra nézve?

  • A vegyszerek használata a csövekben károkat okozhat. A savas, lúgos összetevők oldják a fémet, olvasztják a műanyagot.
  • A meggondolatlan vegyítés, a mértéktelen használat mérgezést vagy robbanást is előidézhet, ezért óvatosan kell eljárni.
  • A visszafolyó és összegyűlő szennyvíz gombák, penész megjelenéséhez vezethet, arról nem is beszélve, hogy gyomorforgató szaggal is jár.
  • A következetlen vegyszerhasználat, a wc pumpa kezelése nemcsak veszélyes, de a dugulást még jobban súlyosbíthatja.
  • Az ép csövek, tömítések láthatják kárát a vehemens, otthoni duguláselhárításnak.
  • Elég egy rossz mozdulat és máris víz öntheti el a helyiséget, még nagyobb vízkárt okozva ezzel,

A dugulásnak esélye sincs, ha azonnal felemeli a telefont és olyan szakembert hív, aki jól ismeri a szaniterek és a vízvezetékek természetét. A vizesblokkban ismét akadálytalanul folyik minden csövön keresztül a víz, csak a megfelelő eszközök kellenek hozzá. Forduljon bizalommal hozzánk és kérjen segítséget a csapatunktól duguláshoz!

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email:
Blogger
Youtube
Twitter
Tweets by albadugulas1