Facebook

Profi duguláselhárítás, Székesfehérvár, és Fejér megye! 

Áraink

Bruttó lakossági árak!

3-hónap garanciával!

Nem a legolcsóbb duguláselhárító "címre" törekszem! :);

Mosogató duguláselhárítás: 15.000-forint-tól-25.000-ig
Mosdó, piszoár, zuhanytálca: 15.000-forint-tól-25.000-ig
Wc duguláselhárítás: 15.000-forint-tól-25.000-ig
Fürdőkád duguláselhárítás: 15.000-forint-tól-25.000-ig

Kamerás csatornavizsgálat:20.000-forint-tól-30.000-ig

Womás(magasnyomású víz) duguláselhárítás- csatornamosás:20.000-forint-tól 30.000-ig

Csapadék csatorna duguláselhárítás,akna tisztítás-megbeszélés szerint.

Szennyvíz nyomóvezeték tisztítást is vállalok.

Áraink extrém esetben megbeszélés alapján változhatnak! (Éjszakai munkavégzés,bontás)

Székesfehérváron kiszállási díj nélkül! Városon kívül,előre megbeszéltek szerint.   Nincs hétvégi felár sem! Hívhat éjjel-nappal, ünnepnapokon is nyugodtan.

 

Kedvező duguláselhárítási árak? Jó helyen jár!

duguláselhárítás árakHa az ügyfelek duguláselhárítással kapcsolatos szolgáltatást szeretnének igénybe venni, többségük a megbízhatóság mellett az árakat is figyelembe veszik. Fontos számukra, hogy kedvező árat biztosító szolgáltatót találjanak, hiszen így csökkenthetik a kiadásaikat. Amennyiben ez Önnek is elengedhetetlen tényező, forduljon hozzánk bizalommal!

Mivel tisztában vagyunk a duguláselhárítás árak terén felmerülő igényekkel, mindent megteszünk azért, hogy eleget tegyünk sokak elvárásainak. Arra törekszünk, hogy olyan árkategóriába tegyük szolgáltatásainkat, ami mindenki számára könnyedén megfizethető, ennek köszönhetően anyagi problémák miatt sem maradhat el a hibaelhárítás. A kedvező duguláselhárítás árakat igyekszünk hosszú távon megőrizni.

A megfizethető duguláselhárítás áráért cserébe megbízható, rugalmas és gyors szolgáltatást biztosítunk. Tapasztalja meg Ön is a cégünk által nyújtott minőséget a hibaelhárításban, válasszon bennünket, ha problémát észlel! Bővebb információkért keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Korrekt duguláselhárítás árakkal dolgozunk!

a duguláselhárítás árakSokan aszerint választanak szakembert például duguláselhárításhoz, hogy az milyen áron dolgozik. Nos, az az igazság, hogy a feltűnően olcsó dolgokról a legritkább esetben bizonyosodik be, hogy jók is. Úgy gondoljuk, hogy ez a szereléssel kapcsolatos szolgáltatásokra is igaz, éppen ezért nem célunk, hogy a duguláselhárítás árainkat a legolcsóbbnak hirdessük meg. Ehelyett arra törekszünk, hogy meg tudjunk felelni a saját magunk támasztotta követelményeknek, és az ügyfeleink bizalmát is meg tudjuk tartani.

A duguláselhárítás árainkat igyekszünk fixen tartani, és büszkék vagyunk arra, hogy Székesfehérváron kiszállási díj nélkül dolgozunk. Tudjuk, hogy a hétvége sem indok arra, hogy többet fizessen az ügyfél, ezért a duguláselhárítás árak nem tartalmaznak hétvégi felárat sem. Emellett természetesen garanciát is vállalunk a munkánkra, ami nem kevesebb, mint három hónapot jelent!

Amennyiben Székesfehérváron, vagy környékén van szüksége sürgős duguláselhárításra, keressen meg minket elérhetőségeinken!

 

Megbízható szolgáltatás és kedvező duguláselhárítás árak? Igen!

Megbízható szolgáltatás és kedvező duguláselhárítás árak? Igen!Legyen szó magáningatlanról vagy irodahelyiségről, a dugulás soha sem jöhet jókor, hiszen a jelenség akár órákra megállíthatja az életet ezekben a közösségekben, ami rendkívül bosszantó és kellemetlen helyzeteket okozhat. Mivel tisztában vagyunk mi is a dugulás bosszúságával, fontosnak tartjuk e téren az ügyfélbarát hozzáállást, ami nem csak a színvonalas szolgáltatást jelenti, hanem a korrekt duguláselhárítás árakat is!

Véleményünk szerint a szolgáltatások minőségét nem szabad, hogy befolyásolják az anyagiak, ezért a realitásokhoz ragaszkodva, megfizethető áron biztosítjuk a duguláselhárítást, ugyanis számunkra a legfontosabb, hogy gyors és hatékony segítséget nyújthassunk ügyfeleinknek.

Természetesen, ha nagyobb munkálatokról van szó, egyedi ajánlatot adunk a duguláselhárítás árakat illetően, de az alapvető szolgáltatásainkat fix áron érheti el. Garantáljuk, semmilyen váratlan kiadással, rejtett költséggel nem kell számolnia, ha ránk bízza otthonában vagy akár irodájában a duguláselhárítást! Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Duguláselhárítás fix áron: Megoldás a váratlan helyzetekre

Duguláselhárítás fix áron: Megoldás a váratlan helyzetekreDugulás bárhol, bármikor előfordulhat, könnyen előfordul, ha nem vigyázunk, és felelőtlenül használjuk a mosdót, mosogatót vagy a WC-t. Akkor is szükség lehet duguláselhárításra, ha a vízvezetékek már öregek, elvízkövesedtek és cserére szorulnak. A nagy esőzések, olvadások, a helyi sajátosságok is duguláshoz vezethetnek. Ez sosem kellemes, hiszen csupa kellemetlen jelenséggel jár. Az elhárítását szakembernek kell megoldani.

Keressen minket bizalommal, és mi elvégezzük a duguláselhárítást fix áron! Sokan bizalmatlanok a szakemberekkel szemben, mert sok közülük mindenféle rejtett költségekkel, felárakkal próbálja emelni árait. Nálunk ez nem történhet meg, nincsen hétvégi felár, és ünnepnapokon is rendelkezésére állunk. Nem számítunk fel pótdíjakat, a duguláselhárítást fix áron végezzük!

Amennyiben ilyen csapatot keres, ne húzza az időt, vegye fel velünk a kapcsolatot valamelyik elérhetőségünkön, és vegye igénybe a duguláselhárítást fix áron!

 

Duguláselhárítás fix áron: Ha nem mindegy a költség!

albadugulaselharitas.hu.18.07Van, amit nem tudunk saját magunk megoldani, egész egyszerűen azért, mert nem értünk hozzá. Ide tartozik a vízvezetékszerelés, a duguláselhárítás is. Amikor a lefolyóban megáll a víz, a WC nem folyik le vagy a mosogató bugyborékol, próbálkozhatunk házi praktikákkal, de a legjobb, ha kihívunk egy szerelőt. De milyet, honnan és legfőképpen mennyiért?

A duguláselhárítás fix áron ideális megoldás, hiszen tudjuk, hogy mire számítsunk, fel tudunk készülni rá. Meglepetések, kellemetlen viták nélkül inthetünk búcsút a szerelőnek, remélhetőleg hosszú időre.

Székesfehérváron is talál ilyen szolgáltatást! Keressen minket bizalommal, ha szüksége van duguláselhárításra fix áron! Rugalmasan ráérünk, ám a költségek terén határozott feltételeink vannak, és igyekszünk mindig a legjobbat nyújtani ügyfeleinknek.

Lépjen velünk kapcsolatba, ha a vízvezeték, a lefolyó nem működik rendesen, és bízzon meg olyan szakértőket, akik a duguláselhárítást fix áron végzik! Megadott elérhetőségeink valamelyikén egyeztethet velünk időpontot, keressen minket bátran!

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email:
Blogger
Youtube
Twitter
Tweets by albadugulas1