Ez az oldal cookie-kat használ, hogy javítsa a felhasználói élményt. Fogadja el a cookie-kat, hogy ön is megfelelelő élménnyel böngészhesse oldalunkat.
Facebook

Profi duguláselhárítás, Székesfehérvár, és Fejér megye! 

duguláselhárítás

Gyanús jeleket észlel? A duguláselhárítás nem várhat!

Megakadt, nem folyik le, használhatatlan? A duguláselhárítás segít a legkétségbeejtőbb helyzeten is. Kérje szakembereink hatékony segítségét!

Amikor a duguláselhárítás megrendeléséig jutott egy ügyfél, az már a végső fázist jelenti. Ott már semmi nem segít, csak a professzionális hibaelhárítás, a vizesblokkban pedig a legrosszabb állapotok alakultak ki. Soha nem jelent jót, ha idáig jut egy vizesblokkban a helyzet.

kamerás csővizsgálat

Mire jó a kamerás csővizsgálat?

A vízvezeték csöveinek belsejében zajló dolgokról a kamerás csővizsgálat tud tisztább és részletesebb képet adni. Tekintsünk a csövek mélyére!

Korábban vésővel, kalapáccsal és rengeteg törmelékkel járt, ha a vízvezeték állapotát akarták feltárni a szakemberek. Erre ma már nincs feltétlenül szükség, helyette elegendő egy kis kamerát a csőbe juttatni, ami megmutatja, hogy hol és mit kell javítani, elvégezni ahhoz, hogy ismét kifogástalanul funkcionáljon a vízvezetékrendszer egésze.

duguláselhárítás

Duguláselhárítás bontás nélkül? Csak egy jó szakember kell hozzá!

Dugulással küzd és semmi nem segít? Az időhúzás nem célravezető, de egy jó szakember akár el tudja intézni a duguláselhárítást bontás nélkül is.

Egy dugulástól Ön is megijed, ha szembetalálja magát vele, ugye? Jogos a félelme, mert a dugulás nem olyasmi, ami csak úgy magától megszűnik vagy tartósan meg lehet tőle szabadulni házi praktikákkal. Egy kis ecet nem képes csodákra és a wc pumpa is csak az enyhe elakadást tudja feloldani. Az igazán komoly duguláshoz szakember kell, valamint korszerű megoldások.

magasnyomású csatornatisztítás

Magasnyomású csatornatisztítás, egy mindig hatékony módszer

A womázás vagy más néven a magasnyomású csatornatisztítás ott is segít, ahol más módszer már csődöt mondott. A dugulásnak nyoma sem marad.

A womázás jellemzően a kültéri kivitelezéshez használt csatornatisztító módszer. Mivel nagy hatékonyságú, komoly teljesítményű berendezésről van, szó, a kisebb keresztmetszetű, gyengébb felépítésű, beltéri csövekben nem túl szerencsés az alkalmazása.

womás csatornatisztítás

Womás csatornatisztítás a víz erejével

womás csatornatisztítás bontás nélkül éri el a célját. A csapatunk megkíméli Önt a bonyolult kivitelezéstől, de megszabadítja a dugulástól!

A vízvezetékek hibáinak szerelését nem mindig lehet gyorsan vagy egyszerűen véghez vinni. Akik szerelőt hívnak egy duguláshoz, csőtöréshez, remélik, hogy olcsón és bontás nélkül tudják megúszni a probléma elhárítását. Ez csak akkor lehetséges, ha a szerelő birtokában van azoknak az eszközöknek, amikkel a bontás már felesleges feladat. A womás csatornatisztítás is a falbontás elkerülését célozza meg.

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email:
Blogger
Youtube
Twitter
Tweets by albadugulas1