Ez az oldal cookie-kat használ, hogy javítsa a felhasználói élményt. Fogadja el a cookie-kat, hogy ön is megfelelelő élménnyel böngészhesse oldalunkat.
Facebook

Profi duguláselhárítás, Székesfehérvár, és Fejér megye! 

duguláselhárítás Székesfehérvár

Duguláselhárítás Székesfehérváron: nincs dugulás, ha odafigyel

A dugulásnak esélye sem lesz, ha megfogad pár szakmai tanácsot! Ha mégis szüksége lesz duguláselhárításra Székesfehérváron, csak hívjon minket!

A lefolyóval és a vizes blokkok berendezéseivel mindenkinek meggyűlik a baja egyszer-egyszer. A gyakori problémák közé sorolható a dugulás kialakulása. Természetesen dugulás ezer meg egy okból felléphet egy vizesblokkban, de legtöbbször a hanyag használat miatt történik. Egyrészt rendeltetésszerű használattal, másrészt minimális karbantartással meg lehet őrizni a dugulásmentes állapotot.

Ne dobjon bele semmit, ami nem oda való!

Alapvető tételnek számít a "mit ne tegyen a szaniterrel" listán az a pont, hogy nem szabad semmit beledobálni a wc-be. Vizsgáljuk meg részletesebben ezt a kérdést! A wc papíron kívül szinte semmit sem szabad wc-be dobni, egyszerűen azért, mert nem bomlik le, megakad és dugulást okoz a lefolyóban.

Sokan gondolják úgy, hogy a törlőkendő vagy a kozmetikai vattakorong, de a papír zsebkendő, szalvéta is belefér, de ez sajnos nem igaz. A kendő erős, nem szakad, a vatta magába szívja a vizet, a papír pedig gondot okoz nagyobb mennyiségben. A fogselyem, fültisztító pálcika kis dolgok ugyan, de megakadhatnak egy szűkebb részen, kezdődő dugulásban és csak tetézik a bajt.

A másik dolog az ételmaradék kérdése. Az ételnek a konyhamalacban vagy a kukában a helye, ugyanis wc-be kotorva dugulást okoz.  Az ételben található zsír, olaj, az étel darabossága is rizikófaktor. A sütőolaj, sütéshez, főzéshez használt zsír szintén tiltólistán szerepelnek. A kihűlt zsiradék hideg hatására megdermed és lerakódik a csövek falára.

A mosáshoz, takarításhoz használt erős vegyszereket jobb híján mindenki a wc-be önti, de maró hatásukkal akár csőtörést is okozhatnak.

Fogadja meg a profi szakemberek tanácsát és figyeljen oda mind a konyha, mind a fürdő, vízzel működő berendezéseire! A baj ettől még kialakulhat dugulás képében, de a jó hír, hogy mi tudjuk kezelni! Lépjen kapcsolatba velünk és bármikor elvégezzük a duguláselhárítást Önnek, korrekt áron!

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email:
Blogger
Youtube
Twitter
Tweets by albadugulas1