Ez az oldal cookie-kat használ, hogy javítsa a felhasználói élményt. Fogadja el a cookie-kat, hogy ön is megfelelelő élménnyel böngészhesse oldalunkat.
Facebook

Profi duguláselhárítás, Székesfehérvár, és Fejér megye! 

magasnyomású csatornatisztítás

A magasnyomású csatornatisztítás után nyoma sincs a dugulásnak

A magasnyomású csatornatisztítás vagy womázás modern módszer. A hagyományos eljárásokkal szemben nagyobb hatékonysággal rendelkezik.

A csatornarendszer csöveiben könnyen kialakulhat olyan lerakódás, ami makacsul a helyén marad és dugulást okoz a rendszerben. A dugulást minél előbb meg kell szüntetni, mert nemcsak büdös, de útját állja a víznek és ellehetetleníti a vízcsövek rendes használatát. 

A megszokott módszerekről nem kell lemondani, de fel kell ismerni, ha kevésnek bizonyulnak. A kefével, vegyszerekkel, átmosással a könnyebb esetekben még sikert aratnak a duguláselhárító szakemberek, de a makacs lerakódásokhoz már valami hatékonyabb módszerre van szükség. Itt jön képbe a womázás.

Milyen pozitívumok szólnak a womázás mellett?

A womázás, vagyis a magasnyomású csatornatisztítás egy sor előnnyel rendelkezik:

  • Semmi másra nincsen szükség az eljáráshoz, csupán a womázó berendezésre és vízre. Ennek köszönhetően költséghatékony, minimális eszközigénye van és gazdaságos eljárásról van szó. 
  • Nem kell vegyszereket bevetni a lerakódások feloldásához, a víz ereje is elég ahhoz, hogy megoldódjon a dugulás gondja. A csatornatisztítás nem jár együtt környezetszennyező anyagok kijuttatásával.
  • A dugulás megszüntetése és a csatornacsövek vízáteresztő képességének helyreállítása egy alkalommal is kivitelezhető, tehát nem kell újabb szolgáltatásra költeni.
  • Széles körben alkalmazható eljárásról van szó, lakossági és ipari területen egyaránt hatékony és többféle típusú csatornarendszerhez is ideális.
  • Rendszeresen el lehet végezni az ilyen típusú tisztítást. A duguláselhárításhoz és a karbantartáshoz is ideális módszer, ellentétben a vegyszeres kezeléssel, ami tönkre tudja tenni a csövek falát. A segítségével megőrizhető a csatornarendszer épsége.

A csatorna dugulása sürgősen megoldandó gondot jelent. Ebben tudunk az ügyfeleinknek segíteni felkészült csapatunkkal és a korszerű módszereinkkel. Forduljon hozzánk, ha bebizonyosodott, hogy a duguláselhárításhoz szakemberre van szüksége!

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email:
Blogger
Youtube
Twitter
Tweets by albadugulas1