Ez az oldal cookie-kat használ, hogy javítsa a felhasználói élményt. Fogadja el a cookie-kat, hogy ön is megfelelelő élménnyel böngészhesse oldalunkat.
Facebook

Profi duguláselhárítás, Székesfehérvár, és Fejér megye! 

magasnyomású csatornatisztítás

Magasnyomású csatornatisztítás, egy mindig hatékony módszer

A womázás vagy más néven a magasnyomású csatornatisztítás ott is segít, ahol más módszer már csődöt mondott. A dugulásnak nyoma sem marad.

A womázás jellemzően a kültéri kivitelezéshez használt csatornatisztító módszer. Mivel nagy hatékonyságú, komoly teljesítményű berendezésről van, szó, a kisebb keresztmetszetű, gyengébb felépítésű, beltéri csövekben nem túl szerencsés az alkalmazása.

A magasnyomású csatornatisztításra tervezett berendezést egy motor hajtja, ami a beépített szivattyút működteti. A szivattyú vizet juttat a csatornacsőbe egy vízzel teli tartályból. Körülbelül 1600 bar nyomással rendelkező vízsugarat lehet így vezetni a csőbe. A csatornacsövek belsejében a vízsugár képes minden lerakódást, zsírt, iszapot, hordalékot, falevelet eltüntetni, a csövek faláról és a csövekből egyaránt. A woma többféle fejjel felszerelhető a konkrét feladattól függően.

A woma lehet elektromos vagy pedig benzinmotoros berendezés is. Minden változatban nagyon hatékony, ott is segít, ahol már minden egyéb módszer csődöt mondott. Duguláshoz, lerakódások eltávolításához is ajánlott módszer, amivel kiterjedt csőrendszereket is meg lehet tisztítani.

A magasnyomású csatornatisztítás olyan duguláselhárításhoz is alkalmazható technológia, amivel sok időt és fáradtságot lehet megspórolni. Szakszerű használatot követel meg, mert ha nem ügyelnek a kivitelezésre, akkor segítség helyett még plusz károkat is tud okozni. A kár nem csupán a csőben, a kivitelezőben is okozhat sérülést, mert a víz nyomása el id tudja rántani a tömlőt tartó embert. Megéri ilyen szolgáltatást rendelni, mert kifizetődő.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha a dugulás ellehetetlenítette a mindennapjait és nem tudja, hogy vessen véget a fennálló problémának! Nekünk nemcsak az eszközeink vannak meg ahhoz, hogy sikerrel járjunk, hanem a tapasztalatunk is elég. Amennyiben szeretné megrendelni a szolgáltatásunkat duguláselhárításhoz, csatornatisztításhoz, lépjen kapcsolatba a kollégáink egyikével és egyeztessen időpontot az elérhetőségeinken!

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email:
Blogger
Youtube
Twitter
Tweets by albadugulas1