Ez az oldal cookie-kat használ, hogy javítsa a felhasználói élményt. Fogadja el a cookie-kat, hogy ön is megfelelelő élménnyel böngészhesse oldalunkat.
Facebook

Profi duguláselhárítás, Székesfehérvár, és Fejér megye! 

kamerás csővizsgálat

Javításhoz és megelőzéshez is jó a kamerás csővizsgálat

A kamerás csővizsgálat javításhoz, elhárításhoz és megelőzéshez is nagyszerű módszer.  Bemutatjuk, hogy milyen potenciál van ebben az eszközben.

A kamerás eszköz mindent lát

A csövek és csatornák hajlamosak repedni, lyukadni, eltömődni és az évek során elhasználódni. Az előbb felsorolt okok olyan tünetekkel áztatják el a fürdőt vagy éppen a konyhát, mint a vízcsöpögés, dugulás. A javításhoz persze meg is kell találni a sérülés pontos helyét, ami egy vízvezeték rendszernél igazi kihívás is lehet, mert a falban található.

A vízvezeték szerelő, ha felkészült és tudja, hogy mivel fog célt érni, akkor hatékonyan deríti fel a csövek állapotát. A hagyományos állapotfelmérés már a múlté, a helyét átvették a korszerű technológia alkotta eszközök, mint amilyen a kamerás csatornavizsgáló berendezés is.

A berendezéshez egy hosszú vezetékre erősített kamera és egy képernyő is tartozik. A vezetéket a csövekbe juttatva képet kapunk arról, hogy hol van a hiba, amit ki kell javítani. A javítás helyének meghatározása csak az egyik ok, ami miatt a szakember előveheti a berendezést.

A kamerás csővizsgálat a megelőzésben is szerepet kap. Teljes mértékben megéri időről-időre átvizsgáltatni a csövek belsejét. Egy ilyen vizsgálat képet ad a rendszer aktuális állapotáról és a még kezdődő problémákra időben ráirányítja a figyelmet. Egy tervezett felújítás vagy ingatlan vásárlás alkalmával szintén megéri igényelni a kamerás ellenőrzést. Ezzel a szolgáltatással akár nagyobb összegeket is meg tud spórolni, mert kármegelőző célú.

A csatornarendszer állapota befolyásolja a vízellátást, a csövek átjárhatósága pedig hatással van arra, hogy milyen a vizesblokkok komfortja egy ingatlanban. A halogatás soha nem jó módszer, de a vízvezetékrendszert illetően végzetes következményekkel is járhat.

A duguláselhárításban kérje a mi cégünk segítségét és azonnal a helyszínre küldjük a tapasztalt szakembereinket! Az a leggyorsabb, ha telefonon veszi fel velünk a kapcsolatot, a számunkat pedig megtalálja a honlapunkon.

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email:
Blogger
Youtube
Twitter
Tweets by albadugulas1